Kies voor duurzaamheid en comfort met nieuwe glaspanelen in uw huis

Er zijn vele opties beschikbaar als het gaat om beglazing. In het verleden waren de meeste woningen voorzien van slechts enkel glas. Bij de bouw van een nieuwe woning wordt vaak HR +++ glas geïnstalleerd.

Leer hoe u kunt bijdragen aan een groenere toekomst

Bij gebruik van een ander type glas in een huis met momenteel enkel glas, zal de besparing op gas toenemen. Als u kiest voor dubbel glas, kunt u per vierkante meter per jaar 8,7 m3 gas besparen. Bij het gebruik van HR++ glas is er per vierkante meter jaarlijks een besparing van 11,9 m3 gas.

Alle andere soorten glas isoleren, terwijl enkel glas dat niet doet. Daarom kunt u besparen. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er vaak duurzaamheidssubsidies beschikbaar vanuit de overheid of gemeente. U kunt bij de gemeente of overheid navraag doen naar de duurzaamheidssubsidies die beschikbaar zijn, zodat u niet alleen kunt besparen op energiekosten, maar ook op de kosten van de aanschaf.

Hoeveel gaat het u kosten om glas te vervangen?

In de meeste gevallen wordt enkel glas vervangen voor HR glas. De kosten van het vervangen van de beglazing kunnen variëren door verschillende factoren. Het is belangrijk om te bepalen of de kozijnen moeten worden aangepast voor de beglazing.

Als de beglazing een grotere dikte heeft dan het huidige glas, is het waarschijnlijk dat er aanpassingen aan de kozijnen moeten worden gedaan en er zo extra kosten ontstaan. Zoals al eerder genoemd, zijn er ook vaak subsidies beschikbaar voor duurzaamheid. Dit kan de kosten verlagen en daardoor het vervangen van glas aantrekkelijker maken.

Als uw woning momenteel enkel glas heeft, kunt u uw wooncomfort verhogen door te investeren in nieuwe beglazing. Het huis is beter geïsoleerd waardoor er minder warmte verloren gaat. Hierdoor zullen uw energiekosten uiteindelijk verlaagd worden.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1048

Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant..

> Optimaliseer het onderhoud van uw beglazing
> Hoe kan ik hr glas herkennen met behulp van een lucifer
> Handige tips om condensvorming op uw beglazing aan de binnenzijde te verminderen