Isolatieglas laten plaatsen

Duurzaamheid en besparing staan steeds meer centraal in onze huidige samenleving. Dit is ook de glaszetters van Glaspunt B.V. niet ontgaan! Als specialist op het gebied van glas in Capelle aan den IJssel bieden wij u een ruime keuze in dubbele beglazing en isolatieglas. Daarnaast verzorgen onze medewerkers uiteraard de plaatsing van het glas, overal in de regio Capelle aan de IJssel. Goed geplaatst isolatieglas gaat jaren mee en vergt ook maar weinig onderhoud. Een uitstekende keuze dus!

Voordeel en besparing door isolatieglas

Door in het kozijn een dubbele laag glas te plaatsen met daartussen een isolerende laag, ontsnapt er een minimum aan warmte. Hierdoor is isolatieglas dan ook beter voor het milieu; het leidt namelijk tot een vermindering van stookkosten. Deze vermindering is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De aanschafprijs van het isolatieglas weegt ruimschoots op tegen de voordelen die het uiteindelijk oplevert. De investering verdient zichzelf dus terug.

In Capelle aan den IJssel en in de regio Capelle aan den IJssel plaatsen wij al jarenlang glas voor vele klanten. Hun tevredenheid is onze beste referentie! Kunnen wij ook uw woning isolatieglas plaatsen? Wij zijn u graag van dienst!