Uitgebreide glasservice in Capelle aan den IJssel

Het plaatsen van glas is een ingewikkelde klus. Logisch dat u daar alleen een expert voor wilt inhuren. In Capelle aan den IJssel bent u hiervoor aan het juiste adres bij Glaspunt B.V., uw specialist op het gebied van glas in Capelle aan den IJssel. Met onze jarenlange ervaring en brede klantenkring zijn wij de gewezen partner voor het zetten van beglazing.

Een gecertificeerde glaszetter schiet u graag te hulp, of het nu gaat om grote projecten of om reparatie van bijvoorbeeld een klein keukenraam met een ster. Geen klus te groot of te klein, onze glaszetter gaat er overal in de regio Capelle aan den IJssel op uit om glas te leveren en plaatsen.

Diensten van uw glaszetter

In Capelle aan den IJssel leveren wij niet alleen de beste producten, maar ook nog eens tegen heel voordelige prijzen. Daarom zijn wij sinds jaar en dag een begrip op het gebied van beglazing. Overal in de regio Capelle aan de IJssel staat onze glasservice bekend om onze goede dienstverlening en scherpe prijzen. Bovendien helpen wij u altijd snel! Daarnaast beschikken wij als glaszetter over een ruim assortiment aan glassoorten, waardoor er bijna altijd direct een permanente oplossing geplaatst kan worden.