Glasschade in Capelle aan den IJssel?

Wie het wel eens overkomen is, weet het, glasschade is vervelend en komt nooit op een gelegen moment. Een bijkomend minpunt is het gevaar dat scherven opleveren, het opruimen van grote uitstekende scherven is een klus die veel mensen maar liever aan een professional overlaten. Als u op zoek bent naar een deskundige glaszetter in de regio Capelle aan de IJssel, hoeft u niet verder te zoeken.

Glaspunt B.V. is uw specialist voor glas in Capelle aan den IJssel en is u graag van dienst bij glasschade. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om glasschade en ongemak te verhelpen. Met onze 24-uurs service staan we namelijk garant voor een effectieve en snelle dienstverlening.

24-uurs service bij glasschade

Inbraak of ongeluk, het liefst bent u zo spoedig mogelijk van glasschade verlost. Als glaszetters weten wij dat maar al te goed! Daarom hebben wij een zeer betrouwbare 24-uurs service in het leven geroepen in de regio Capelle aan de IJssel. Door onze allround bereikbaarheid en snelle voertuigen zijn wij gegarandeerd binnen dertig minuten ter plaatse! Eenmaal ter plaatse neemt onze glasspecialist eerst uw glasschade op, door een zorgvuldige analyse te maken. Daarna plaatst hij in overleg met u als klant een nieuwe ruit, desgewenst een andere glassoort dan het te vervangen glas.